Team Stockholm Marathon är en grupp ledd av Anders Szalkai som är en av Sveriges genom tiderna bästa långlöpare. Anders har gjort de program som träningen är uppbyggt på. Jag gick med i TSM första gången 2013 där ett webbträningsprogram ingår och ger dig en väldigt väl anpassad träningsgrund för den nivå du vill nå i Stockholm Marathon i Maj. Du kan läsa mer om nivåer, priser etc här.

Bilden nedan har jag lånat från TSMs webbplats där ni kan se mig med bakåtvänd keps insupande en energigel.

Team Stockholm Marathon
TSM

Jag har även detta år anmält mig till TSM där jag nu startar i grupp 3:30 (mitt tidsmål på Stockholm Maraton i Maj 2015). Jag har lärt känna en mängd löpare med väldigt olika bred erfarenhet av löpning. Många som jag, som drabbats av 40-årskris, eller en fas i livet då man inser att livet är för vackert för att inte försöka göra det bästa av livet och bygga en hälsa som bra grund mot äldre dagar. Här finns också de som sprungit hundratals maraton som har löpning som hobby och livnjutning. De mår helt enkelt mycket bra av att springa. Jag rekommenderar starkt att komma med i TSM om du planerar att springa maraton. Bättre förberedd kan du inte bli.

Om jag skulle bli skadad en längre tid eller bli arbetslös har jag tittat närmare på en inkomstförsäkring. Det gäller ju att vara försäkrad, har även tecknat en idrottsförsäkring hos Folksam. Startklar heter den. Känns tryggt med försäkring hur tråkigt den än kan vara att betala för dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*