Vissa Marathon är större än andra. För mig är TCS New York City Marathon något helt fantastiskt. En härlig totalupplevelse.

TCS New York City Marathon reste jag mer eller mindre till av en slump efter att en löparvän frågat om jag ville följa med till New York då det fanns möjlighet att köpa enskilda startplatser till loppet via Springtime. Jag var snabb att boka och plötsligt var det 30 oktober och vi var på Arlanda för avresa mot New York och marathon som gick av stapeln den 2 november 2014.

Norwegian Dreamliner New YorkResan till New York från Stockholm var smidig och Norwegians nya Dream Liner levererade! Helt klart ingen besvikelse. hudson-hotelVäl framme hade vi Hudson Hotel som bas. Väldigt nära målgången och Central Park! Härligt barhäng och After Run hade vi här.


Jetlaggad och sjuk sedan en vecka tillbaka är jag äntligen i startområdet på Long Island. Det är kallt och blåsigt och några timmars väntan till start. En riktig pina som alla löpare drabbas av denna dag. Jag har bestämt mig för att försöka slå till med personbästa. Något som inte går för mig idag då jag tappat ork under veckan med låg feber och förkylning. Allt går ändå som förväntat tills knät smäller till och jag får ispack och bandage lindat runt knät. Sista 12 km ungefär så ömsom haltar, går och springer jag. Väldigt oroad över mitt knäs framtid. Tjo vad det gick. 4h 3min. Vilket var ca 30 minuter efter jag planerat, hoppats på. Besvikelsen var ett faktum men idag är jag väldigt glad och stolt över att ha fått möjligheten att uppleva detta fantastiska maraton. Flera av mina löparvänner trotsar blåsten och kylan och slår personliga rekord, helt fantastiskt!Tcs New York City marathon 2014 course mapTCS New York City Marathon 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*