Stockholm Halvmaraton 2014 för andra gången och även andra gången totalt som jag springer halvmaraton. Jag vet att jag kommer att slå mitt personbästa från 2013 med ganska många minuter.

Resultat från min Garmin här:

–> Garmin Connect <–

Efter flera långpass, backövningar, bättre löpsteg och bra kost sätter jag personbästa med 17 minuter.

Att springa Stockholm Halvmarathon är en folkfest och det har varit sol vid de båda loppen för min del. Efter loppet denna gång var det premiär för After Run i Kungsträdgården! Riktigt trevligt med möjlighet att prata löpning med likasinnade.

Efter Stockholm Ultra 50KM som blev en riktig katastrof resultatmässigt för mig men där jag ändå kämpade mig i mål, är jag efter Stockholm Halvmarathon riktigt nöjd. Då jag nu startade i grupp D och fick trixa och knixa mig fram redan vid kilometer 2 när jag nu hunnit ikapp grupp C som startat 5 minuter före så tickar sekunderna iväg, jag tappar både fokus och fart. Målet var att komma under just 1:40 och jag visste att 1:35 – 1:38 fanns i kropp och ben.  Känslan att veta att om jag faktiskt får ”fri väg” så kan jag komma ner i tid redan nu är härlig. Nu hoppas jag att kroppen håller och skador håller sig borta och att jag får möjlighet att slå fler personbästa i framtiden. Känslan att nå uppsatta mål är fantastiskt.

Karta Stockholm Halvmarathon

Karta över Stockholm Halvmarathon 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*