Första gången jag sprang Midnattsloppet i Stockholm var 2013. Härlig tillställning med mängder av löpare, härlig bana på Södermalm i Stockholm, trångt i ”spåret” och underhållning varje kilometer. Här ingår en maskerad och 2014 var det över 31.389 startande  löpare. Helt otroligt. I herrklassen segrade William Morwabe från Kenya på tiden 30:30.

Nu när jag sprang 2014 satte jag PB på banan med tiden 45:25, förra årets drabbning gav resultatet 51:06. Förra året var jag sliten i mål men i år skulle jag faktiskt kunnat springa ett par minuter snabbare. Jag tog det varligt, njöt av stunden – sprang ju Stockholm Ultra bara en vecka innan och jag var rädd att få en skada i låren som krampat veckan innan. So long Midnattsloppet, vi ses kanske nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*